Ефектний образ від SAYPLE

Макіяж та укладання волосся — щоденна магія майже кожної жінки світу. Та коли потрібен особливий настрій, на допомогу приходять професіонали — візажисти та стилісти-перукарі салону краси SАYPLE salon, що на вулиці Предславинській, 55а.

Сет в 4 руки в салоні в центрі Києва буде найкращім варіантом для прихильниць економії часу на створення образу.

Зробити ефектний вечірній макіяж — це спіймати ідеальний баланс виразності і природної краси. Досвідчений візажист завжди вміє гармонійно поєднати текстури і відтінки, непомітно приховати недоліки шкіри та правильно підкреслити переваги.

Яскравим акцентом у створенні вечірнього мейкапу можуть стати соковиті червоні губи. Червона помада на зовсім юних дівчатах виглядає негармонійно і навіть комічно. Та старшим жінкам такий акцент додає розкішності та елегантності. Особливо, якщо відтінок підібраний індивідуально, відповідно до кольоротипу та типажу.

Найчастіший запит наших клієнток при створені образу — зробити прикореневий об’єм та локони. Справді, акуратно укладені гладкі локони, які блищать і ніби струмують по плечах, привертають увагу отоючих.

В SAYPLE ти можеш різні техніки накрутки, головне, що зачіска буде триматися довго, адже ми використовуємо тільки якісну косметику і перевірений в роботі стайлінг:

  • Голлівудська хвиля
  • Локони у вигляді спіралей
  • Супероб’ємна зачіска на пишне волосся
  • Об’ємні локони
  • Гофре
  • Ефект недбалих кучерів чи “пляжні” кучері
  • Афро-кучері
  • Укладання на браш

Злагоджена робота команди досвідчених перукарів-стилістів та візажистів SAYPLE salon Французький квартал 2 дозволяє зробити образ будь-якої складності. Записатися на макіяж та укладку можна онлайн або за телефоном +38 066 191 16 43 та +38 066 055 66 46.

Дозволь собі сяяти. SAYPLE – простір щасливих людей.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
download mobile firmware
Download Premium WordPress Themes Free
udemy free download