AirTouch в SAYPLE salon

Такі техніки фарбування волосся в Києві як мелірування, омбре, шатуш, балаяж та блондування вже давно відомі.

Всі ці техніки є чудовою основою, проте не дають м’якого відростання від коренів, що і є головною метою майстра-колориста салону краси SAYPLE salon при роботі зі складною технікою фарбування волосся.

Техніка AirTouch — це не просто фарбування волосся, а справжній дотик повітря. Відрізняється способом видокремлення для освітлення локонів за допомогою видування феном. За умови ретельного виконання та обов’язкового використання захисту для волосся, виходить дуже природний ефект.
Легке та невагоме фарбування AirTouch завойовує все більшу популярність серед прихильниць ідеального розсипного малюнка з плавними переходами на волоссі.

Доповнення до плавності розтяжки кольору — абсолютно натуральний ефект вигорілого об’ємного волосся. Пасма буквально вплітаються в натуральний тон волосся.

Основні переваги фарбування волосся в техніці AirTouch в SAYPLE Французький 2:

  • ефект об’єму волосся та легкості, завдяки багатогранності та глибині підібраних відтінків
  • натуральний природній вигляд, тільки плавні переходи на волоссі
  • щадна техніка фарбування волосся. В роботі колористами SAYPLE використовується фарба для волосся Redken, Kemon та фарбник з натуральних інгредієнтів IroIro
  • фарбування методом AirTouch можна зробити за будь-якого вихідного кольору волосся
  • довготривалий результат фарбування волосся — немає необхідності для частої зустрічі з колористом, ефект тримається до 6 місяців
  • після освітлення волосся потрібен особливий домашній догляд за фарбованим волоссям і в салоні відразу можна купити лінійку засобів Redken, Kemon, Nashi Argan, Depot та інші.

Стилісти SAYPLE salon на Либідскій підкажуть яким шампунем мити фарбоване волосся, допоможуть вибрати тонуючий кондиціонер для волосся, розкажуть як часто потрібно робити маску для волосся та чому потрібно користуватись термозахистом.

Довір своє волосся колористам в центрі Києва в салоні краси SAYPLE salon на Предславинській 55а. Записуйся онлайн вже зараз!

Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
free download udemy paid course
download karbonn firmware
Download WordPress Themes
free download udemy paid course