Чубчик — модний аксесуар для обличчя

Освіжити образ за допомоги чубчика — гарна ідея. Та пам’ятай, що такий цікавий аксесуар на обличчі може як прикрасити твій імідж, так і легко його зіпсувати, якщо виконувати стрижку самостійно. Перукарі салону краси SAYPLE, що на Предславинській, 55а, проведуть адаптацію, спираючись на особливості будови твого тіла, об’єм, структуру волосся, форму та особливості обличчя.

Модними чубчиками в 2024 році стали прямий рваний, кучерявий та чубок, що плавно «витікає» з основної маси волосся.

Рваний чубчик з хаотичною укладкою за допомоги текстеруючого спрея гармонійно доповнить легкий, невимушений образ.

Подовжений чубчик — вибір дівчат, яким завжди бракує часу, адже візит до перукаря можна перенести на кілька днів пізніше.

Якщо ти любителька стрижки малет, то урізноманітнити її можна чубчиком, який надає образу цілісність і певну завершеність. А ще така стрижка підійде дівчатам з кучерями та хвилями, так що сміливо бери на замітку!

Стрижку з косим чубчиком легко укладати зі стайлінгом бренду Redken та Tigi. Наші стилісти SAYPLE с задоволенням нададуть консультацію та підберуть косметичні засоби.

Короткий чубчик додасть образу зухвалості та оригінальності. Для полегшення догляду, стилісти радять мати під рукою сухий шампунь Design.ME.

Один з найпопулярніших і універсальних чубчиків, який підійде до будь-якого типажу, чубчик-шторки. Гармонійно виглядає з будь-якою довжиною волосся.

Чубчик — повноцінна заявка на завершений образ. Довір свою стрижку стилістам-перукарям салону краси в центрі Києва — SAYPLE salon.

SAYPLE — ми знаємо все про бездоганні лінії та форми.

Premium WordPress Themes Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
free online course
download samsung firmware
Download WordPress Themes
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=