Догляд за волоссям взимку

Догляд за волоссям у холодну пору відрізняється від домашнього догляду влітку. Пухнасте, схильне до випадіння, сплутування або електризації волосся — проблема для багатьох красунь.

Стилісти SAYPLE salon Французький квартал радять робити спа-догляд для волосся в салоні з професійною косметикою та правильно підібрати домашній догляд. Давайте розбиратися!

Волосся потребує живлення, тому можна обирати догляд з акцентом саме на живленні та використовувати частіше маски для волосся.

Тому радимо купити шампунь проти випадіння волосся Daeng Gi Meo Ri Dlaе Soo Anti-Hair Loss та інтенсивну живильну маску Dlae Soo Nourishing Pack цього ж бренду.

З завданням легко впорається і косметика бренду Orisingфітоесенціальна маска з кокосовим маслом для сухого волосся та зміцнювальний шампунь Orising Hair Loss System.

Не пропускайте етап кондиціювання — підберіть відповідний засіб. Цей догляд здатен захистити та змінити на краще стан вашого волосся.

В салоні краси SAYPLE в Києві ти можеш купити кондиціонер для волосся відомого бренду Redken, Kemon, Milk_Shake, Brazilian Blowout, Depot та інші. Наші стилісти підкажуть який саме засіб підходить твоїм локонам.

Використовуйте незмивні засоби. Вони захищають волосся від зовнішнього агресивного впливу та не нехтуйте термозахистом. До списку можна включити відновлювальні сироватки, термозахисні спреї та креми для волосся.

На нашому сайті ти можеш замовити захисний спрей для термоукладки волосся Mielle та купити крем для термозахисту Redken для свого типу волосся.

Використовуйте олійки для волосся на кінчики, щоб зволожити їх, адже вони найчастіше травмуються.

Наші колористи використовують самі та радять для домашнього догляду косметику бренду Nashi Argan та олію для абсолютної краси волосся Davines. Засіб має виражену відновлюючу і живильну дію, дарує пасмам блиск, гладкість і шовковистість.

Купити професійну косметику в Києві, отримати безкоштовну консультацію про домашній догляд від професійних стилістів, зробити салонний спа-ритуал або процедуру відновлення пошкодженого волосся — це все ти можеш отримати, натиснувши кнопку нижче. Довір красу свого волосся фахівцям салону краси SAYPLE, що на Предславинській 55а.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
download udemy paid course for free
download micromax firmware
Download WordPress Themes Free
free online course