Ефектний образ від SAYPLE

Макіяж та укладання волосся — щоденна магія майже кожної жінки світу. Та коли потрібен особливий настрій, на допомогу приходять професіонали — візажисти та стилісти-перукарі салону краси SАYPLE salon, що на вулиці Предславинській, 55а.

Сет в 4 руки в салоні в центрі Києва буде найкращім варіантом для прихильниць економії часу на створення образу.

Зробити ефектний вечірній макіяж — це спіймати ідеальний баланс виразності і природної краси. Досвідчений візажист завжди вміє гармонійно поєднати текстури і відтінки, непомітно приховати недоліки шкіри та правильно підкреслити переваги.

Яскравим акцентом у створенні вечірнього мейкапу можуть стати соковиті червоні губи. Червона помада на зовсім юних дівчатах виглядає негармонійно і навіть комічно. Та старшим жінкам такий акцент додає розкішності та елегантності. Особливо, якщо відтінок підібраний індивідуально, відповідно до кольоротипу та типажу.

Найчастіший запит наших клієнток при створені образу — зробити прикореневий об’єм та локони. Справді, акуратно укладені гладкі локони, які блищать і ніби струмують по плечах, привертають увагу отоючих.

В SAYPLE ти можеш різні техніки накрутки, головне, що зачіска буде триматися довго, адже ми використовуємо тільки якісну косметику і перевірений в роботі стайлінг:

  • Голлівудська хвиля
  • Локони у вигляді спіралей
  • Супероб’ємна зачіска на пишне волосся
  • Об’ємні локони
  • Гофре
  • Ефект недбалих кучерів чи “пляжні” кучері
  • Афро-кучері
  • Укладання на браш

Злагоджена робота команди досвідчених перукарів-стилістів та візажистів SAYPLE salon Французький квартал 2 дозволяє зробити образ будь-якої складності. Записатися на макіяж та укладку можна онлайн або за телефоном +38 066 191 16 43 та +38 066 055 66 46.

Дозволь собі сяяти. SAYPLE – простір щасливих людей.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Premium WordPress Themes Download
Free Download WordPress Themes
udemy course download free
download samsung firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
online free course