Кардинальні зміни з SAYPLE

Довге волосся — всім зрозумілий образ та гордість дівчина, бо це кропітка та старанна робота не одного року. Та бажання кардинальних змін чи під впливом обставин, деякі дівчата все ж таки вирішують зробити коротку стрижку. Щоб ніколи не пошкодувати про своє рішення, варто звернутися до професіоналів перукарів салону краси в центрі Києва — SAYPLE salon на Предславинській, 55а. Наші стилісти мають багаторічний досвід у створенні стильних стрижок, приймають участь у перукарських шоу та проводять навчання для починаючих перукарів.

Фарбування волосся, хімічна завивка, відсутність термозахисту при укладках, неправильне харчування, неправильний догляд, стрес — ці та багато інших негативних факторів впливають на красу локонів. Коли немає змоги приділяти йому належної уваги, коротка стрижка — ідеальне рішення для сучасної жінки адже вимагає мінімум догляду, але при цьому завжди виглядає стильно та акуратно.

У створенні ідеальної зачіски обов’язковим етапом є консультація та адаптація. Стиліст-перукар оцінює структуру волосся, його стан та особливості зовнішності. Фахівець знайомиться, дізнається про спосіб життя, індивідуальні побажання та настрій клієнта.

Обрізати волосся для благодійної мети відважилася наша гостя. Спільнота Hair for Share збирають hair-хвостики для того, щоб продати їх, а виручені кошти передати на потреби ЗСУ.

Коротка жіноча стрижка має свої переваги та недоліки, тому перед кардинальної зміною зачіски в салоні потрібно зважити всі за та проти:

+ Короткі локони залишаються здоровими, оскільки не встигають отримати пошкодження, адже регулярний стайлінг та часті фарбування волосся чи навіть його освітлення не страшні, коли щомісяця відвідувати салон краси. Жодного посічення кінчиків та ламкості. Волосся завжди свіже та здорове.
— Та коротка зачіска вимагає регулярного оновлення, тому зустріч з перукарем стане частішою.

+ Догляд, сушіння і укладка займають набагато менше часу та грошей, адже коротке волосся сохне швидше ніж довге і створити об’єм короткому волоссю набагато легше. Коротке волосся вимагає набагато менше доглядової косметики.
— Коротка зачіска вимагає щоденного миття голови та укладки волосся.Залежно від стрижки, можуть виникнуть додаткові витрати на придбання стайлінгових засобів.

+ Правильно підібрана стрижка приховує дрібні недоліки обличчя. Велике чоло і витягнуте обличчя заховає стрижка піксі, а боб з рваними пасмами врівноважить широкі риси обличчя.
— Коротка стрижка йде не всім, обов’язково потрібно попередньо проконсультуватися з досвідченим перукарем.

+ Коротке волосся завжди виглядає екстравагантно і стильно. Стильна стрижка додасть образу зухвалості, а для жінок старшого віку стилісти радять зробити стрижку, адже їй часто приписують ліфтинг-ефект.
— При бажанні повернути довге волосся доведеться досить довго чекати на їх відростання.


Якщо ти готова до змін зсередини, час закріпити їх зовні. Напиши нам в інстаграм і наші стилісти зроблять повний розбір і нададуть рекомендації щодо стрижки, яка буде тобі пасувати та підкреслить твої переваги.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
online free course
download xiomi firmware
Free Download WordPress Themes
udemy course download free