Лікування лупи з ORising

Поява лупи — неприємний сюрприз, який може спіткати кожного. Вона виникає у людей з жирним, сухим і навіть нормальним типом волосся.

Лікувальний догляд ORising є делікатним методом боротьби з лупою та проблемами шкіри голови, який ти можеш зробити в салоні краси в центрі Києва — SAYPLE salon Французький квартал 2.

ORising (Орайзінг) – багаторівневий комплексний догляд, який включає процес глибокого очищення та зволоження шкіри голови та волосся:

  1. Пілінг ORising – ефективно видаляє забруднення та відмерлі лусочки. Прискорюється регенерацію, активізується клітинний обмін, стимулюється тонус шкіри.
  2. Миття голови з фітоесенціальним з шампунем Orising проти лупи з екстрактом ісландського лишайника нормалізує ph шкіри голови та надає протигрибкову і антимікробну дію.
  3. Фітоесенціальна маска проти лупи Orising ефективно дезодарує, має антисептичну та заспокійливу дію.
  4. Фітоесенціальний лосьйон Orising вирішує проблему лупи, зберігаючи правильний ph шкіри голови.

Перукарі салону краси SAYPLE salon підберуть індивідуальну програму лікування з косметичними засобами ORising залежно від типу лупи та ступеню проблеми.

Симптомами жирної лупи або себорейного дерматиту є надмірна сальність шкіри голови, випадіння волосся, сильне свербіння. Есенціальна олія проти жирної лупи Orising – один із складників програми лікування волосся в салоні SAYPLE.

При сухій лупі утворюються сухі білі лусочки, які легко осипаються зі шкіри та волосся. Ці симптоми ефективно усуває есенціальна олія проти сухої лупи Orising, завдяки високій концентрації екстрактів меліси та м’яти, олій солодкого мигдалю, розмарину, лаванди та авокадо.

Для ефективності лікування лупи салонну процедуру ORising рекомендується робити кожні 1-2 тижні.

Стан шкіри голови має вирішальне значення для здорового волосся. Тому не тягни з лікуванням, при перших симптомах телефонуй фахівцям SAYPLE salon на Предславинській, 55а.

В салоні в центрі Києва ти можеш зробити лікувальний догляд для волосся та купити косметику Orising, а наші стилісти нададуть безкоштовну консультацію щодо домашнього догляду.

SAYPLE – простір, де люблять твоє волосся.

Download Nulled WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
udemy course download free
download intex firmware
Download WordPress Themes
online free course