Малюємо на волоссі в SAYPLE salon

Постійний тренд останніх років складне фарбування волосся. Це техніки, що передбачають комбінування різних відтінків, тонування волосся, багатошарове колорування.

Арт-директор SAYPLE salon на Предславинській, Катерина Чернець, пішла далі і освоїла техніку нанесення малюнка на волосся — піксельне фарбування. Катерина, як справжній художник, віртуозно втілює у насичених кольорах графічні зображення на волоссі.

Піксель-арт — одна з найскладніших технік фарбування волосся. Складність полягає в тому, що волосся це не рівне полотно, тому процес втілення картини веде до нового виміру кольору, текстура приходить в рух і починає трансформуватися пікселі то зливаються воєдино, то розпадаються на окремі фрагменти.

Піксельний малюнок найкраще буде виглядати на прямому волоссі. Піксельне волосся не повсякденний варіант укладки. Графічне зображення стає видно лише після ретельного розчісування та укладання волосся.

З великою любов’ю до України Катерина створила колекцію “Вільна”. Український яскравий орнамент, тризуб та прапор — це витвір мистецтва, який втілює талановитий колорист в зачісці.

“Вільна” — це не просто піксельна зачіска, а можливість проявити свою індивідуальність, яскравість та патріотизм. Тепер кожна українка може мати свою неповторну вишиванку на волоссі за допомоги фантазії і кропіткої роботи ведучого колориста SAYPLE.

Малює стиліст на волоссі за допомогою трафарету та тонкого пензля. Макет готується і погоджується завчасно, а зробити оригінальне фарбування волосся в салоні займає не одну годину.

Така процедура не входить до загального прайсу перукарських послуг салону, тому обов’язково напиши нам в інстаграм, щоб дізнатися подробиці та погодити вартість піксельного фарбування волосся в Києві.

Трафаретне фарбування вважається щадною технікою зміни кольору локонів, оскільки колорист може пофарбувати окремі пасма і використовує веганський натуральний фарбник IroIro.

 

А який ти хочеш малюнок на своєму волоссі? Записуйся на консультацію до наших стилістів салону краси SAYPLE salon Французький квартал 2 і втілюй мрії вже зараз!

Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
free online course
download coolpad firmware
Download Nulled WordPress Themes
lynda course free download