Манікюр SAYPLE влітку

Дізнатися більше про дівчину можна, подивившись на її манікюр. Його свіжість, дизайн, колір — все це розповідає про відношення до самої себе, про характер жінки, її емоційний стан.

Як казала відома красуня Мерлін Монро: В кожній незрозумілій ситуації, роби манікюр. І справді, завдяки кільком годин в кріслі у майстра нігтьового сервісу салону краси SAYPLE salon на Предславинській, 55а, ти відчуєш розслаблення від масажу рук, психологічне розвантаження від приємної розмови з нашим майстром манікюру або ж навпаки — в тиші чи насолоджуючись якісною музикою та кавою.

Велика палітра кольорів гель-лаків в SAYPLE дозволяє зробити ідеальний манікюр, який підійме твій настрій і буде дарувати насолоду ще три тижні.

Влітку найчастіший запит нігтьового сервісу — зробити яскравий манікюр. А коли не можеш визначитися з кольором, обирай всі одночасно, не бійся експериментувати.

Прихильниці нюдового манікюру також починають звертати увагу на дизайн нігтів. Стемпінг, блискітки чи навіть одна рисочка на нігті може задати грайливий настрій.

Французький манікюр не поступається своєю лідируючою позицією, та і френч влітку можна зробити креативним. Колір чи малюнок рисочки може бути яскравим і урізноманітнити класичний френч.

В салоні краси SAYPLE salon Французький квартал 2 ти отримаєш якісні послуги нігтьового сервісу:

  • гігієнічний манікюр та педикюр
  • чоловічий манікюр
  • складний педикюр
  • покриття гель-лаком
  • нарощування та корекція нігтів

Забронювати час майстра манікюру салону SAYPLE можна онлайн або по телефону +38 066 191 16 43 та +38 066 055 66 46.

Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
free download udemy paid course
download samsung firmware
Download Premium WordPress Themes Free
download udemy paid course for free