Особливості догляду за жирним волоссям

Бажання мити голову раз на два дня — не є ознакою жирності голови, як вважає більшість. Трихологи стверджують, що волосся можна вважати жирним, якщо після ранішнього догляду, у другій половині дня його потрібно повторювати. Якщо ж довелося стикнутися з проблемою жирності волосся, перш за все потрібно звернутися до фахівця і здати всі аналізи. Після чого можна робити висновки, який шампунь підходить тобі.

Перукарі салону краси SAYPLE salon на Предславинській, 55а, надали загальні рекомендації щодо догляду за волоссям, що швидко стає жирним.

1. Пілінг шкіри голови. Його потрібно робити раз на місяць. Це відновлює баланс шкіри голови та сприяє інтенсивній дії активних інгредієнтів подальшого догляду. Застосування пілінгу ORising Composizione Energetica D є першою та дуже значущою фазою лікувально-профілактичного процесу. Має дезінфікуючу, антибактеріальну і антисептичну дії, покращує кровообіг, нормалізує гідробаланс і роботу сальних залоз, усуває свербіж, лущення і відчуття дискомфорту.

2. До догляду варто додати лосьйон для волосся ORising Composizione Energetica D. Наноситься на він чисту вологу шкіру перед сушкою. При регулярному використанні значно пришвидшує період відновлення.

3. Мити голову потрібно в прохолодній воді, щоб заспокоїти потові та сальні залози. Для забезпечення морозної свіжісті та об’єм у коренів в SAYPLE ти можеш купити освіжаючий шампунь для контролю жирності шкіри голови Redken Amino Mint. Він найкраще заспокоює подразнення, живить та зміцнює волосяну структуру, відновлює природний водневий показник волосся та шкіри голови. Фітоесенціальний шампунь для жирної шкіри голови та волосся Orising Bagno Grassi також надає відчуття м’ятної свіжості, перешкоджає утворенню бактерій та грибків, відновлює структуру пошкодженого волосся та надає лікувально-профілактичну дію.

4. Кондиціонер та маску для волосся варто наносити тільки на довжину волосся, уникаючи прикореневу зону. Безсульфатний кондиціонер для надання об’єму волоссю Brazilian Blowout відмінно підходить жирному волоссю. Він надає об’єм, не обтяжуючи локони, глибоко живить та зволожує волосся.

5. Сухий шампунь дозволить рідше мити волосся. Миттєво поглинає надмірний жир і неприємні запахи, залишаючи волосся свіжим та чистим. Невидимий сухий шампунь L’Oreal Professionnel Tecni. ART Morning After Dust не пересушує волосся та не спричиняє його ламкість.

Ретельне миття голови більше, ніж один раз на день може призвести до надмірної реакції сальних залоз, що змусить їх виробляти більше шкірного сала. Для збереження краси волосся в салоні краси в центрі Києва — SAYPLE salon, ти можеш пройти лікувальний курс Orising: вирівнювання РН шкіри голови та догляд для жирної шкіри голови.

Красиве волосся — в першу чергу здорове волосся.

Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
free download udemy course
download karbonn firmware
Free Download WordPress Themes
online free course