Складні техніки фарбування волосся в салоні SAYPLE

Перед зміною образу стилісти радять мати референси — приклади бажаного кольору та відтінку нової зачіски. Проте тільки досвідчений колорист може сказати яка техніка фарбування підійде саме твоїм локонам, підкреслить текстуру та додасть об’єму волоссю.

Стилісти салону краси SAYPLE salon на Предславинській можуть зробити контурінг чи тонування волосся, запропонувати пофарбувати окремі локони чи тільки змінити колір кінчиків, або все ж таки вдатися до більш кардинальних змін, та при цьому, зберегти здоров’я волосся за допомоги складних технік фарбування омбре, балаяж, шатуш та AirTouch.

Давайте знайомитися ближче з особливостями щадних технік фарбування волосся в салоні краси в центрі Києва SAYPLE salon.

Шатуш – це метод фарбування волосся, що передбачає додавання світлих відтінків з відступом від коренів, відбувається м’яка розтяжка кольору. При фарбуванні колорист проводить попереднє начісування пасм, що і є принциповою відмінністю шатуша від омбре.

Техніка фарбування омбре та балаяж передбачає суцільне освітлення волосся. Між темним і світлим відтінком волосся вийде розмитий кордон, який робиться приблизно на середині пасм. Процес складний і потребує майстерності перукаря. Стилісти салону SAYPLE мають великий досвід в складних техніках фарбування волосся і професійно справляються з цим завданням.

Балаяж — це модний вид мелірування, схожий за ефектом на шатуш, але з контрастнішим фінішом. Якщо у вас темний відтінок волосся, цей варіант точно для вас. Техніка нанесення барвника дуже специфічна: майстер малює на волоссі букву V. Метод балаяж відмінно маскує сивину і виглядає дуже природно.

Техніка AirTouch давно стала популярним методом фарбування серед колористів Києва. Це унікальна техніка, яка надає волоссю багатогранності відтінків одного кольору. Досягнення освітлення пасм відбувається за допомоги видування феном найтонших волосків, який надає природний і м’який перехід від темніших до світлих відтінків. Ефект натурального розсіяного блонду.

Бажаєш просто оновити зачіску чи навпаки кардинально змінити стиль? В будь-якому випадку, колористи SAYPLE salon зроблять якісне фарбування волосся, яке не залишить тебе байдужою! Телефонуй нам вже зараз, щоб забронювати час для безкоштовної консультації від провідних стилістів Києва.

Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
lynda course free download
download karbonn firmware
Download Premium WordPress Themes Free
free download udemy paid course