Творчий захід в SAYPLE salon

Яскраве шоу стилістів відбулася в стінах SAYPLE salon на Предславинській. Креативні зачіски, шалені костюми, яскравий мейкап та грим — лише частина дружньої вечірки справжніх професіоналів перукарів, які обожнюють свою справу!

Серед запрошений гостей були Олена Войнова, Костерін Дмитро, Максим Нікіточкин та Ренат Мурзагалієв. Участь приймали арт-директори Антон Кочетков, Катерина Чернец та команда перукарів SAYPLE.

Топ майстри України продемонстрували професіоналізм у виконанні жіночої, чоловічої стрижки та колористики. Відтворили малюнки на волоссі за допомогою складної техніки піксельного фарбування та прихованого фарбування волосся.

 

Надскладні, креативні укладки, створення об’єму волосся, плетіння прикореневих кіс, накрутки та стримані локони не залишили глядачів байдужими. Яскравим доповненням образу став макіяж від команди візажистів SAYPLE.

Окремою темою для обговорення були костюми моделей. Віск, вогонь, об’ємні кулі та маски — стилісти втілили найсміливіші фантазії в створенні креативного образу шоу.

 

Майстри перукарської справи задоволенням поділилися досвідом, обговорили сучасні тенденції та тренди колористики. Надихнулися справжнім мистецтвом, отримали масу задоволення та заряду для подальшої творчості.

50% від продажу квитків було відправлено на підтримку захисників України, бо не перестанемо дякувати їм за кожен новий день!
Вдячні кожному, хто долучився до заходу та взяв участь у шоу салону краси SAYPLE Французький квартал 2!

 

Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download Best WordPress Themes Free Download
free download udemy course
download karbonn firmware
Download Nulled WordPress Themes
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=