Завершуємо творчій 2023 рік

Весь світ почав підбивати підсумки шаленого 2023 року. Команда салону краси SAYPLE salon на Предславинській не стали виключенням, бо дійсно є що показати.

За цей рік стилісти встигли зробити тисячі зачісок, створити нову патріотичну колекцію, прийняти участь в творчих перукарських заходах, вивчити та вдосконалити нову складну техніку фарбування волосся — піксельне волосся.

Професіонали перукарського мистецтва — арт-директори SAYPLE salon — продовжували навчати молодих спеціалістів створенню сучасних жіночих та чоловічих стрижок, естетики волосся та секретам колористики.

Стилісти SAYPLE протягом року вдосконалювали свою майстерність у виконанні складних технік фарбування волосся: шатуш, балаяж, омбре, AirTouch та техніка прихованого фарбування. Запровадили нові програми спа-догляду та лікування волосся в салоні. Підвищили кваліфікацію у створенні сучасних укладок.

Окремою темою року стали малюнки на волоссі від арт-директора Катерини Чернець та шквалт оплесків, які отримувала команда стилістів та візажистів SAYPLE salon на виступах в шоу.

За допомоги техніки піксельного фарбування, талановита колористка створює патріотичні орнаменти, тризуб та справжню українську вишиванку на волоссі. Костюми від креативної команди викликали бурю емоцій!

Багато рук та ніг стали гарнішими в цьому році завдяки кропіткій роботі майстра нігтьового сервісу SAYPLE salon на Предславинській 55а. Яскраві та соковиті нігтіпристрасть нашого майстра манікюру.

Сотні дівчат подякували нашому бровисту за корекцію та догляд за бровами, ламінування вій, і повернулися, щоб зробити професійний макіяж до урочистої події.

Завершуємо творчій 2023 рік і відкриваємо Новий 2024 Рік — рік твоєї краси та стилю SAYPLE. Запис до наших майстрів вже розпочато!

Download Nulled WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Premium WordPress Themes Download
free download udemy course
download huawei firmware
Premium WordPress Themes Download
free online course