Реставрація та випрямлення волосся в SAYPLE

Абсолютно пряме волосся можливо отримати під час термічної укладки, та щоденний стайлінг може призвести до пошкодження локонів. Кератинове лікування – найпростіший і ефективніший засіб для швидкого отримання гладкого, здорового та слухняного волосся.

NASHI FILLER KERATIN — це сучасний та безпечний метод кератинової терапії, який гарантує розгладжене, щільне та блискуче волосся. Кератин — будівельний білок, що природно міститься у волоссі та забезпечує міцність та еластичність. Це дозволяє вважати процедуру кератинового випрямлення ще й надійною профілактикою появи кінчиків, що січуться.

Професійна процедура реставрації та випрямлення волосся в салоні краси SAYPLE salon на Предславинській, 55а, покращує загальний стан локонів завдяки активному відновленню зсередини під впливом кератину, який проникає в структуру і забезпечує живлення волосся до трьох місяців. Nashi Keratin зволожує та значно полегшує щоденну укладку вдома.

Кератинова реставрація здатна заповнити пошкоджені ділянки після регулярного застосування стайлінгових приладів, хімічної завивки та фарбування волосся.

Доглядова процедура реставрації та випрямлення волосся NASHI FILLER KERATIN в салоні краси SAYPLE salon:

  • повертає цілісність, заповнюються порожнечі та пори, що дає ефект випрямлення кучерявого волосся та позбавлення завитків
  • глибоко живить волосся, відновлюючи його природну структуру
  • ефективно зволожує та насичує локони, залишаючи їх живими та рухливими
  • робить локони еластичними, м’якими та слухняними
  • повертає життєву силу та сяйво ослабленому, ламкому волоссю
  • забезпечує щільність, що надає ефект густого волосся
  • не залишає жирного блиску і дозволяє зберегти об’єм волосся
  • запобігає появі кінчиків, що січуться
  • дає змогу випрямляти локони на два-три місяці, що дозволяє забути про травматичну щоденну укладку
  • декілька процедур випрямлення позбавить від невдало зробленої хімічної завивки.

Та варто пам’ятати, що випрямлення волосся за допомогою кератину не проводять після освітлення раніше ніж за 10-14 днів, а також не можна фарбувати волосся до послуги в салоні, раніше ніж за 10-14 днів, щоб не вплинути на колір волосся.

Підтримувати ефект процедури вдома допоможе лінійка засобів Nashi Argan Filler Therapy, яку ти можеш придбати в нашому салоні краси в центрі Києва та отримати безкоштовну консультацію щодо домашнього догляду після процедури виправлення волосся.

Подбай про красу свого волосся вже сьогодні, адже воно з тобою щодня!

Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
free download udemy paid course
download huawei firmware
Download Nulled WordPress Themes
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=