Абсолютна краса волосся Davines OI

Колір волосся, його довжина та форма — вибір суто індивідуальний. Та бажання мати здорове, красиве волосся об’єднує більшість наших клієнтів. Агресивне сонце, жорстка вода басейну та солона морська вода суттєво зневоднюють локони. Найкращим подарунком для твого волосся буде після відпустки зробити догляд “ Абсолютна краса волосся” від Davines OI в салоні краси SAYPLE salon, що знаходиться у Французькому кварталі 2.

Салонний спа-догляд для волосся дає миттєвий результат після першої процедури відновлення. Італійський бренд професійної косметики Davines представляє цілу лінійку, призначену для абсолютної краси всіх типів волосся та шкіри.

Перший етап догляду — олія OI Heir Batter для додаткового живлення. Маску-баттер перукар наносить на сухе волосся та залишає на 10-15 хвилин. Для більш інтенсивного догляду баттер OI потрібно застосовувати двічі — до та після миття голови. Маска чудово зволожує, підходить для всіх типів волосся та працює, як Anti-Frizz.

Наступний етап — миття голови з шампунем Davines OI, що надає неймовірної м’якості та блиску. Ефірне масло троянди, що у складі шампуню, запобігає появі кінчиків, що січуться.

OI Liquid Luster миттєвий засіб для ультраблиску та пом’якшення волосся, невагомий, як водичка, створює ефект шовковистості закриває кутикулу волосся і робить його більш м’яким та густим. Рідкий еліксир Davines значно покращує якість волосся, робить його здоровим, шовковистим, з сяючим глянцевим ефектом. Полегшує розчісування та укладку.

Завершальний етап догляду “Абсолютна краса волосся” в салоні SAYPLE – кондиціонер лінійки OI та олія, яка запобігає появі посічених кінчиків, має розгладжуючу дію та перешкоджає сплутуванню волосся.

Догляд для волосся від Davines надає миттєві позитивні результати після першого використання. Косметичні засоби OI містять олію Roucou, яка багата антиоксидантами, захищає від пошкодження УФ-променями та запобігає першим ознакам старіння. Олія аннато, що також у складі продуктів Davines, містить у собі велику кількість бета-каротину, який сприяє відновленню локонів і стимулює природне вироблення меланіну. Всі продукти не містять сульфатів і парабенів.

Волосся можна вважати здоровим, якщо воно має певний набір якостей:

  1. Здорове волосся має природний блиск, воно гладке та м’яке на дотик
  2. Волосся повинно бути гнучким, легко згинатися та повертатися, не розриваючись на частини
  3. Густота — одна з ознак здоров’я волосся, адже достатня густина та об’єм забезпечують природний захисний бар’єр для шкіри голови
  4. Відсутність лупи, лущення чи свербіння шкіри голови
  5. Насичений колір волосся, який не виглядає вицвілим або сухим
  6. Здорове волосся росте швидко та не має тенденції до ламкості, випадіння та появи кінчиків, що січуться.

Допомогти отримати красиве волосся, яке буде відповідати всім пунктам, можуть перукарі салону краси в центрі Києва – SAYPLE salon. Наші стилісти підберуть догляд, який відновить та наситить твої локони. Для зручності наших клієнтів ми попіклувалися про можливість купити домашній догляд Davines OI та отримати рекомендації щодо застосування.

Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
free download udemy course
download lenevo firmware
Download WordPress Themes
online free course