Фарбування волосся для дітей в SAYPLE salon

Салон краси SAYPLE – професіонал у створенні яскравого фарбування волосся дітей, стильних стрижок та креативних укладок.

Бажання змінити свою зовнішність, щоб виділитися з натовпу, властиво багатьом підліткам. Діти приміряють на себе різні образи, намагаючись знайти себе справжнього. Прагнуть слідувати моді, та трендам соціальних мереж.

Дозволь своїй дитині самовиражатися гарно та безпечно!

Наші перукарі-колористи використовують нешкідливі полуперманентні та веганські фарби для волосся, які не містять агресивних інгредієнтів. В роботі SAYPLE salon використовується:

— професійна косметика для волосся REDKEN
— фарбник з натуральними компонентами KEMON
— веганський напівперманентний барвник IROIRO, у складі якого немає небезпечних хімікатів, що шкодять волоссю та здоров’ю дітей.

Як обрати вид фарбування, щоб не нашкодити?

Для дитячого волосся стилісти SAYPLE обирають щадні техніки фарбування, де контакт матеріалу зі шкірою голови підлітка мінімальний: шатуш, балаяж, AirTouch, часткове мілірування, омбре та тонування волосся. Також все більшої популярності набувають кислотні відтінки, якими фарбуються окремі пасма.

Трендом дитячих зачісок 2023 стало приховане фарбування – «веселка» у волоссі, де кольорові пасма ховаються під основним масивом так, щоб бути ледь помітними серед інших.

Вплести канекалон, зробити стильне укладання волосся чи заплести коси, зробити фарбування в один тон чи частково пофарбувати пасма, кольорові локони чи популярний Аіртач — обери стильну зачіску для своєї дитини в SAYPLE.

Діти та підлітки можуть завітати до нас як на окрему послугу, так і обслуговуватися під час процедур батьків.
Майстри-колористи салону краси SAYPLE на Предславинській на одній хвилі з юними клієнтами та втілюють їх фантазії в якісне фарбування волосся та стильну стрижку в центрі Києва.
Телефонуй вже зараз та дізнайся, які beauty-послуги для підлітків пропонує команда майстрів SAYPLE.

Download Premium WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
udemy free download
download huawei firmware
Download Premium WordPress Themes Free
online free course