Макіяж nude в SAYPLE

Головним трендом останніх років є природність, натуральність та екологічність. Тому сучасні жінки роблять професійний нюдовий макіяж, намагаючись винятково підкреслювати косметикою свою натуральну красу.

Натуральний макіяж, або іншими словами nude – одна з найпопулярніших послуг візажиста SAYPLE salon Французький квартал 2.

Мейк nude, фреш-візаж, натуральний мейкап або “макіяж без макіяжу” – тільки назва, та щоб зробити професійний візаж в стилі нюд, потрібно немало косметичних засобів та вміння їх наносити. Текстури повинні бути легкими, кольори – більш приглушеними та пастельними.

Природній макіяж покликаний “оголити” обличчя та підкреслити його натуральну привабливість, надає зовнішньому вигляду виразності та елегантності.

Основа нюдового мейкапу – свіжий і здоровий тон шкіри. Візажист салону краси центрі Києва SAYPLE salon використовує лише якісну косметику перевірених брендів та робить обов’язкову підготовку шкіри до макіяжу.

Макіяж nude не передбачає використання кольорових акцентів, та за відгуками, «нюдові» помади — найважчі. Складність полягає не в її нанесенні, а у виборі правильного відтінку. Тому, щоб губи не «зливалися» з тоном обличчя, не здавалися синюшними, варто отримати консультацію або навіть записатися на урок макіяжу від нашого візажиста SAYPLE salon.

Наступний важливий момент – брови. Стиль nude не передбачає чітких трафаретних ліній, краще зачесати гелем для брів і заповнити олівчиком пустоти.

Щоб досягти максимального ефекту натуральності макіяжу, найкращим буде зробити комплексний догляд за бровами та віями, завітав попередньо до лашмейкера SAYPLE, що на Предславинській 55а.

Майстер бровист SAYPLE salon легко надасть форму бровам та зробить довготривале укладання:

  • корекція брів
  • фарбування брів та вій хною або фарбою
  • освітлення брів
  • ламінування вій та брів
  • завивка та ботокс для вій

Для вечірнього нюдового мейкапу застосовуються ті самі правила макіяжу, що й для денного — максимальна природність та натуральність, але можна зробити акцент на чомусь одному.

Наприклад, на очі з допомогою шиммерних тіней, напівпрозорого смоки айс, блискіток чи зробити стрілки. Або виділити губи помадою трохи яскравіше відтінком. Професійний макіяж з яскравою помадою здатний освіжити колір обличчя та надати йому додаткової витонченості.

В салоні краси в центрі Києва SAYPLE salon ти можеш зробити професійний мейкап в будь-якому стилі та техніці. Візажист підібре відповідний макіяж, де будуть враховані індивідуальні особливості будови, кольоротип, дресс-код та урочистість події:

  • light або денний макіяж
  • вечірній макіяж
  • макіяж для вечірки
  • весільний макіяж
  • макіяж для фото та відеозйомки
  • навчальний урок візажу
  • макіяж на виїзд

Впевнена в собі жінка завжди виглядає красиво! Будь впевнена разом з фахівцями салону краси SAYPLE salon!

Download Premium WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
free download udemy course
download redmi firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
download udemy paid course for free