Сезонне випадіння волосся

Навесні зачіска може зазнати певних втрат. Сезонне випадіння волосся у жінок та чоловіків — це природний процес, пов’язаний з його життєвим циклом.

Недостатня кількість вітамінів в організмі призводить до збоїв в роботі імунної системи, що впливає на ріст локонів. Весна — час переналаштування і адаптації, з часом волосся повернеться до попереднього стану, але організму потрібна допомога, щоб швидше і легше перенести цей етап.

Перукарі SAYPLE завжди піклуються про тебе і точно знають, що робити при випадінні волосся — догляд ORising в салоні та вдома.

Догляд для волосся ORising, в салоні краси в центрі Києва — SAYPLE salon, що на Предславинській, 55а, складається з кількох етапів:

Спочатку потрібно зробити пілінг шкіри голови ORising, щоб лікувальні препарати проникали у глибокі шари шкіри.

Наступний етап — миття голови шампунем проти випадіння волосся ORising, який розкриє кутикулу, ретельно та делікатно очистить шкіру голови.

Для посилення циркуляції крові та стимуляції цибулин та росту волосся потрібен коктейль масок та олій, який готують наші перукарі. Він підбирається індивідуально відповідно до стану волосся.

Незамінним буде фітоесенціальний лосьйон проти випадіння волосся ORising, який сприяє зміцненню волосяних цибулин, покращує структуру волосяного стрижня та активізує метаболічні процеси.

Для підтримки результату, отриманого в салоні, необхідний також догляд для волосся вдома. Перукарі SAYPLE нададуть безкоштовну консультацію щодо домашнього догляду проти випадіння волосся ORising та підберуть косметику, яку ти зможеш купити в нашому салоні краси або замовити онлайн.

Проблема випадіння волосся — частий запит киян до салонів краси. Рішення проблеми — досвід фахівців SAYPLE salon. Телефонуй +38 066 191 16 43 або записуйся онлайн.

З турботою про твою красу та здоров’я, SAYPLE.

Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
udemy course download free
download mobile firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy paid course free download