Спа-догляд для рук в SAYPLE

Взимку шкіра рук потребує особливого захисту, тому зробити якісний манікюр буде недостатньо. Нейл-майстри радять не нехтувати процедурою спа-догляду для рук в салоні, домашнім доглядом та теплими рукавичками.

Майстри нігтьового сервісу SAYPLE роблять спа-догляд для шкіри рук натуральною українською косметикою TANOYA в 3 етапи:

1. Скрабування TANOYA

Пілінг шкіри рук ефективно відлущує відмерлі клітини та насичує шкіру необхідними корисними мікроелементами і мінералами, пом’якшує її, активує кровообіг, підвищуючи пружність та еластичність шкіри

2. Парафінотерапія TANOYA

Косметологічна процедура SPA спрямована на оздоровлення шкіри, покращення її загального тонусу, глибоке живлення та зволоження. Використовуються цілющі властивості звичайного парафіну, який зігріває тканини епідермісу, активізує відновлювальні механізми шкіри та сприяє нормалізації клітинного метаболізму.

3. Масаж рук з кремом TANOYA

Відмінно впливає на ріст нігтів, рухливість суглобів і еластичність шкіри. Масаж рук ефективно покращує зовнішній стан шкіри та сприяє хорошій роботі всього організму, а крем насичує вітамінами, живить і пом’якшує кутикулу, знімає подразнення та відновлює гідроліпідний баланс.

Процедура SPA не менш важлива і для чоловічою шкіри рук, адже холодна погода може викликати сухість шкіри, лущення та тріщіни. А для надання здорового, природного блиску нігтів наш майстер манікюра на завершення процедури може зробити полірування нігтів, що надасть чоловічим рукам доглянутий і охайний вигляд.

В салоні краси SAYPLE на Предславинській 55а ти можеш зробити спа-догляд для рук, як окрему, так і комплексну процедуру: гігієнічний манікюр, зняття гель-лаку, покриття гель-лаком та SPA.

Також наші майстри манікюру надають послуги:

  • гігієнічний та складний педикюр
  • чоловічий манікюр та педикюр
  • корекція та ремонт нігтів
  • нарощення, зняття або корекція нігтів
  • лікувальне покриття лаком
  • дизайн гель-лаком різної складності (французький манікюр, геометрія на нігтях, стемпінг)

Нігтьовий сервіс SAYPLE – це територія краси та здоров’я рук! Бронюй час майстра манікюра онлайн на нашому сайті.

 

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Premium WordPress Themes Download
Premium WordPress Themes Download
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
download xiomi firmware
Download WordPress Themes
free download udemy course