Відновлення волосся з Lebel

Красиве, блискуче і густе волосся — одна з головних жіночих прикрас! Що тільки з ним не роблять: фарбування, освітлення, завивка і укладання, його начісують, стягують гумкою, та покривають стайлінговими засобами. На жаль, все це приводить локони до руйнування.

Рішенням проблеми стане багаторівнева програма для відновлення волосся з косметикою Lebel — спа-догляд для волосся в салоні краси SAYPLE salon на Предславинській 55а.

Lebel Cosmetics — японський бренд професійної косметики, яка спрямована на оздоровлення волосся та шкіри голови, сприяє лікуванню та зволоженню локонів на молекулярному рівні.

Терапія з продукцією Lebel сприяє активному зростанню здорового нового волосся, забезпечуючи його захист від руйнування після постійних укладок та фарбування.

Одна з переваг салонного догляду з професійними засобами Lebel— індивідуальний підхід для різних типів волосся та проблем.

«Абсолютне щастя для волосся» в салоні SAYPLE

Програма для відновлення волосся «Абсолютне щастя» від японської компанії Lebel розроблена спеціально для миттєвої регенерації пошкодженого волосся.

Процедура з лікування та омолодження волосся в салоні SAYPLE salon впливає не тільки на красу локонів, а й на зодоров’я шкіри голови. Активні компоненти, що у складі доглядової косметики Lebel, мають протизапальну дію та ефективно боряться з проблемою лупи, прискорюють ріст волосся і запобігають його випаданню.

До програми професійного догляду в салоні «Абсолютне щастя для волосся» входять засоби серіїї Lebel IAU Cell Care та Lebel Proedit Care:

  1. Мус для зволоження шкіри голови та волосся
  2. Сироватка з протеїнами для підготовки волосся до інтенсивного відновлення
  3. Зміцнюючі та зволожуючі креми Lebel, які надають волоссю шовковистість, щільність, м’якість та податливість в укладанні
  4. Фіксуюча олія для закріплення компонентів у волоссі та завершення програми. Гель Lebel створить навколо кожної волосинки невагому захисну оболонку, яка забезпечить тривале збереження лікувального ефекту.

Салонний догляд Infinity Aurum «Абсолютне щастя для волосся» Lebel відмінно підходить для фарбованного волосся. Під час спа-ритуалу кольоровий пігмент рівномірно розподіляється всередині волосини, за рахунок чого колір волосся стане насиченішим та яскравішим.

 

«Блиск і сила» в салоні SAYPLE

Прихильницям швидких результатів та економії часу відмінно підійде експрес-догляд Lebel від наших стилістів в салоні в центрі Києва.

Експрес-програма Lebel Shine & Power Program розрахована на волосся з легким та середнім ступенем пошкодження та має anti-age ефект.

Активні компоненти японської косметики Lebel працюють на молекулярному рівні, завдяки чому пошкоджені локони відновлюються в експрес-режимі, фолікули зміцнюються, а результати лікування зберігаються надовго.

Програма «Блиск і сила» Lebel ефективно бореться з посіченими кінчиками, дарує волоссю м’якість, дзеркальний блиск, зволоження, надає пружність волоссю та міцність.

Мрієш про здорове красиве волосся? Тоді тобі до фахівців SAYPLE salon. Наші стилісти підберуть професійну косметику, яка підійде саме твоїм локонам, проведуть процедуру з відновлення волосся і нададуть безкоштовну консультацію про домашній догляд. Телефонуй вже зараз!

Premium WordPress Themes Download
Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
udemy paid course free download
download redmi firmware
Free Download WordPress Themes
lynda course free download