Трендові укладки 2024: натхнення та стиль

Волосся завжди вважалося невід’ємною частиною образу жінки, і щосезону приносить свіжі ідеї для укладок, які відображають найактуальніші модні тенденції. Укладка волосся є важливим елементом стилю і може змінити образ, підкреслити індивідуальність та створити неповторний вигляд.

Стилісти салону краси SAYPLE salon, що в центрі Києва завжди “тримають руку на пульсі” і вміють зробити модну укладку, яка зобразить свободу самовираження та допоможе створити сучасний, індивідуальний стиль у 2024 році.

Природні хвилі

Недбалі та вільні хвилі залишаються модною зачіскою та у 2024 році. Ця укладка створює романтичний і жіночний образ, підкреслюючи природну красу волосся. Недбалі хвилі можна укласти за допомогою гарячого утюжка або плойки, додавши об’єму та текстури. Сухий текстуризатор Davines More Inside Dry Texturizer для об’єму надасть середню фіксацію створює швидкий об’єм для укладки без обтяження та склеювання.

Ефект мокрого волосся

Гладкі зачіски з ефектом мокрого волосся залишаються актуальними. Вони додають образу сміливості й елегантності. Така укладка особливо підходить для короткого або середньої довжини волосся. Найкраще для такої зачіски підійде моделюючий спрей із морською сіллю Hair Manya Sea Salt від Kemon. Він надає волоссю об’єм, текстуру та щільність без обтяження. Ідеальний для міцної фіксації хвилястого волосся та матового ефекту. Відмінно створює ефект пляжних хвиль.

Гладкі прямі зачіски

Гладке, добре вирівняне волосся повертається в моду. Чіткі лінії і мінімалізм в образі додають елегантності. Комбінація гладко укладеної верхньої частини волосся з об’ємом у коренів надає образу об’єму та динаміки. Це укладання ідеально підходить для створення модного та стильного образу. Стилісти салону краси SAYPLE зазвичай використовують пудру для надання об’єму PUFF.ME LIGHT від Design.ME або спрей для об’єму та фіксації Tigi Bed Head Queen For A Day Thickening Spray.

Високий хвіст

Суворий і стильний високий хвіст є універсальним варіантом укладання, який підходить як для повсякденного образу, так і для вечірнього виходу. Він відкриває обличчя, створює елегантний силует та надає впевненості. Класичний кінський хвіст отримує нові варіації з додатковим об’ємом біля коренів. Додавання блиску підкреслює сучасний вигляд зачіски, а гладкості зачіски додасть віск для волосся Tigi Bed Head B for Men Wax Stick. Популярним є спрей для надання блиску волоссю Headrush Superfine Shine Spray того ж бренду. Обов’зково фіксуємо лаком для волосся. Можна обрати Masterpiece, який надовго збереже фіксацію волосся, незалежно від зовнішніх факторів

Розслаблені коси, пучки та вузли

Натуральність та легкість – головні тренди у плетіннях 2024 року. Зачіски із косами, які мають дещо недбалий вигляд, набирають популярність. Це можуть бути класичні французькі коси, риб’ячі хвости або коси із трьох прядок, які виглядають неначе злегка розпатланими. Такий стиль підходить як для щоденного образу, так і для весільних зачісок. Важливо, щоб коси виглядали невимушено, з випущеними тонкими пасмами, що створюють легкість. Коси у стилі бохо, прикрашені стрічками, намистинками або квітами, залишаються актуальними для фестивалів і весіль. Це поєднання романтичності й творчості, яке додає образу унікальності. За допомогою пасти для моделювання та підкреслення текстури волосся Redken Texture Paste можна швидко створити бездоганну зачіску, яка триматиметься цілий день. Зачіски з пучками, виконані з легким хаосом і розслабленістю, залишаються популярними. Їх часто поєднують з косами або випущеними пасмами, що додає образу легкості та жіночності.

Ретро натхнення

Ретро-укладка, натхненні стилем 60-х, 70-х або 80-х років, також будуть популярними у 2024 році. Об’ємні зачіски, ретро хвилі, асиметричні елементи – все це надає образу унікальності та індивідуальності. Для стійкості зачіски наші стилісти надають перевагу стайлінгу від Redken. Один з них — Quick Tease 15 — лак для волосся, який надає стійку фіксацію зачісці на тривалий час, забезпечивши максимальний контроль над локонами. Спрей для волосся Redken забезпечує об’єм від коренів та надає форму укладці. Важливу роль відіграє термозахист. Це може бути як окремий засіб, так і спрей, що виконує декілька функцій одночасно, наприклад, TIGI Catwalk Sleek Mystiqueукладка буде сяяти неймовірним блиском і красою, а волосся захищене від високих температур.

У 2024 році трендові укладки волосся пропонують різноманітність стилів та варіантів, дозволяючи кожній жінці підібрати укладання, що відображає її характер та індивідуальність. А наші стилісти допоможуть підібрати зачіску, яка буде пасувати та відповідати важливій для тебе подіїї. Також в салоні краси SAYPLE salon ти завжди можеш купити засоби для стайлінгу відомих брендів Redken, Tigi, Kemon, Davines та отримати безкоштовну консультацію щодо їх використання.

Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
free download udemy paid course
download lava firmware
Download WordPress Themes Free
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=