Домашній догляд за блондом

Більшість дівчат хоча б раз у житті хотіла стати білявкою, адже світле волосся асоціюється з легкістю, ніжністю, елегантністю та романтикою.

Сучасні щадні техніки освітлення волосся такі, як AirTouch, омбре, балаяж, мелірування, мінімізують шкоду локонам. Та якщо ж ти прихильниця суцільного білявого полотна, необхідно зробити total blonde, ціною якого стане значна травматизація структури волосся.

Правильно підібраний домашній догляд за освітленим волоссям допоможе відновити здоров’я локонів та подовжити життя холодному відтінку блонду.

Освітлене волосся фактично без амінокислот, ліпідів, частково без білка і зовсім без вологи, адже порошок руйнує все. Щоб швидко повернути волоссю всі ці елементи, Юлія Богуш — топ- стиліст салону краси SAYPLE salon, надала рекомендації щодо домашнього догляду та яку косметику краще обирати для білявок.

Перший елемент догляду — пре-шампунь, який наноситься до миття голови на 5-10 хвилин. Покращує роботу всіх послідуючих косметичних засобів, підсилює їх дію та повертає блиск волоссю.

Пре-шампунь для пошкодженого волосся Acidic Bonding Concentrate Intensive Treatment від Redken має у складі вітамін С, що значно пом’якшує і добре очищує від залишків стайлінгу.

Другий етап — миття голови. Гаряча вода швидше вимиває холодні пігменти барвника, тому намагайся використовувати прохолодну воду.

“Сині” шампуні допоможуть запобігти проявам жовтизни. Шампунь потрібно добре розпінити в долонях і витримати 2-3 хвилини на волоссі. На полицях салону SAYPLE на Предславинській, 55а ти можеш обрати тонуючий шампунь для білявого волосся бренду Redken та Kemon.

Тонуючий шампунь потрібно чергувати з доглядовим, для цього випадку найкраще підійде шампунь «Медова терапія» від корейського бренду Daeng Gi Meo Ri. У складі шампуню сім різновидів екстрактів рослинного походження. Всі ці компоненти забезпечують волосся і шкіру голови відмінним доглядом і чудовим живленням, роблять локони шовковистими та блискучими.

Наступний етап догляду для білявок це маска раз на тиждень та кондиціонер після кожного миття голови. Продукт потрібно витримати на волоссі кілька хвилин, в іншому випадку косметика не встигне подіяти і просто змиється водою.

Тонуючий кондиціонер для позбавлення жовтих відтінків блонду можна купити бренду RedkenColor Extend Blondage або Blondage High Bright — кондиціонер з ефектом сяйва для освітленого волосся.

Найкращий лікувальний ефект надасть інтенсивна маска Redken 5-хвилинної дії для догляду за хімічно обробленим та пошкодженим волоссям, яка розроблена з найвищою кількістю активних інгредієнтів для глибокого зволоження волосся до 72 годин та відновлення водневих зв’язків у структурі волосся.

Завершальний обов’язковий крок у догляді це завжди термозахист. Він може бути у вигляді окремого продукту або з додатковими функціями, у вигляді спрею або крему, головне, щоб виконував основне завдання — захист волосся при високих температурах. Mielle Professional Secret Cover Daisy Bouquet незмивний парфумований спрей не тільки захищає від механічних пошкоджень, а і дарує неперевершений квітковий аромат твоєму волоссю.

Біляве волосся — важко і дорого, але ж як красиво! Обирай бути блондинкою з SAYPLE!

Free Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
free download udemy paid course
download intex firmware
Download Premium WordPress Themes Free
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=