Кінчики різати не можна врятувати!

Довге гарне волосся — жіноча гордість всіх часів. На шляху до бажаної довжини більшість дівчат стикають з проблемою тьмяних, сухих кінчиків. Посічені сухі кінчики — актуальна проблема волосся довжиною волосся нижче плечей, яку легше не допустити, аніж усувати. Окрім стрижки, посіченим кінчикам нічого не допоможе.

Визначити посічене волосся не складно: волосинка на кінцях розділяється на кілька частин, неначе віяло, має неоднорідну текстуру та ламається, коли її згинаєш. Звісно на стан волосся впливають екологічні фактори, погані звички та проблеми зі здоров’ям: гормональний збій, незбалансоване харчування, порушення обміну речовин. Та головною причиною посічення волосся є неправильний догляд.

Кінчики різати не можна врятувати! Де ставити коми, обирати тобі.

Миття голови

Неправильне миття голови — одна з розповсюджених помилок домашнього догляду за волоссям. Жорстка гаряча вода руйнує структуру волосинки та пересушує її. Краще обрати теплу воду, а змивати взагалі холодною, щоб лусочки гарно прилягали і зберігали цілісність. Також обов’язково потрібно мити голову після відвідування басейнів чи купання в солоній воді.

Завжди використовуй кондиціонер для волосся. Один з фаворитів серед наших клієнток — кондиціонер DAVINES OI. Він значно скорочує час сушіння феном і захищає волосся від дії високих температур. Також в салоні краси SAYPLE salon на Предславинській 55а, ти можеш зробити догляд для волосся “Абсолютна краса волосся” від DAVINES, щоб миттєво побачити і оцінити результат.

Раз на тиждень в догляд варто додати маску. Маска для волосся Nashi Argan Deep Infusion Restorative Hydrating Mask здатна проникати глибоко в структуру волосся, доставляючи туди цінні зволожуючі і живильні компоненти. Для догляду за сухим, сильно пошкодженим або фарбованим волоссям в SAYPLE salon ти можеш купити ORising Cocco енергетичну кокосову маску, яка зміцнює структуру, якісно вирівнює волосяний стрижень, роблячи його більш міцним, пружним та шовковистим. Пройти лікувальний курс для волосся ORising також можна у наших перукарів. Вони нададуть консультацію і підберуть догляд саме для твоєї проблеми волосся.

Жорстка вода також впливає на стан волосся. Найкращим завершенням домашнього догляду буде олійка L’Oreal Professionnel Serie Expert Metal Detox Oil, адже вона не тільки робить волосся сильнішим, а й ефективно видаляє частинки металу, які можуть потрапити на волосся разом із водою під час миття голови.

Регулярна укладка з використанням гарячого стайлінгу: фен, плойка, випрямляч.

Для захисту волосся перед укладкою стилісти SAYPLE salon радять завжди використовувати засоби для термозахисту волосся перевірених брендів.

Це може бути крем, який не тільки буде захищати від негативного впливу термоприладів, а ще й дбайливо доглядати та зволожувати. З таким завданням впорається зволожуючий термозахисний крем All Soft та Acidic Bonding Concentrate Leave-in Treatment — термозахисний крем для інтенсивного догляду пошкодженого волосся бренду Redken.

Спрей для термозахисту волосся — альтернатива крему. Ти можеш купити спрей вже з фікусуючим ефектом. Такий, як Redken Thermal Spray 11. Його легка формула не відчувається на пасмах, не склеює їх, чудово утримує прикореневий об’єм.

Термозахист Redken Extreme Play Safe 230 °C зменшує утворення посічених кінчиків на 70% та значно покращує еластичність. Ефективно захищає локони від ламкості й інших пошкоджень.

Розчісування мокрого волосся.

Розчісувати щойно вимите волосся не рекомендується через те, що пасма розпарені, а цибулини в цей момент ослаблені, волосинка стає дуже ніжною, тому її легко травмувати.

Компанія Janeke розробила гребінець, який має основу у формі бджолиного вулика, такі отвори сприяють рівномірному розподіленню повітря, що гарантує безпечне і більш ефективне сушіння локонів феном. Щітка Janeke Superbrush дає змогу зробити якісну укладку, не травмуючи волосся. В салоні краси SAYPLE salon на Предлавинській 55а ти можеш купити Superbrush Janeke та отримати консультацію з безпечної укладки.

Хімічний вплив чи агресивне фарбування волосся.

Колористи SAYPLE завжди піклуються про здоров’я волосся, тому використовують безпечні фарбники REDKEN, KEMON та IROIRO.

Найкращою альтернативою хімічній завивці буде зробити в салоні краси біозавивку волосся MOSSA GREEN LIGHT, яка не псує волосся та шкіру голови, при цьому тримається так само довго, як і звичайна хімічна завивка.

Волосся починає сіктися під власною вагою.

Волосся довжиною більше 30 см на кінчиках втрачає всі поживні речовини, стає сухим. Як тільки кінці перестали нормально вкладатися та стирчать у різні боки, зволікати зі стрижкою не варто, адже волосся і далі буде розшаровуватися, піднімаючись вище. Стригти кінчики, що січуться, потрібно раз на 2 місяці.

Якщо бажаєш красиве, здорове довге волосся, тобі в SAYPLE salon – салон краси в центрі Києва. Наші перукарі-стилісти підберуть догляд та нададуть рекомендації, як позбутися кінчиків, що січуться.

Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
udemy paid course free download
download micromax firmware
Download Premium WordPress Themes Free
free download udemy course