Вдосконалені пасма “Вишиванка”

Пасма ручної роботи “Вишиванка” — мистецтво на волоссі від арт-директорки SAYPLE Катерини Чернець. Відточивши в роботі техніку піксельного фарбування, колорист створила колекцію унікальних зачісок з українським орнаментом у волоссі — Вільна.

Надскладна техніка фарбування волосся прийшлася до душі українок, саме тому Катерина створює окремі пасма, що легко чіпляються на волосся і відтворюють малюнок вишиванки.

Замість 10 годин виснажливого фарбування щомісяця в салоні і підтримки кольору вдома, ти можеш обрати дизайн пасма і за 5 хвилин закріпити його у зачісці.

Арт-директорка не стоїть на місці і постійно вдосконалює свою техніку малювання на волоссі. Якщо раніше потрібно було “розгорнути” волосся, щоб чітко побачити малюнок, то наразі фарбування можна зробити на поверхні, що дозволяє носити пасма щодня без додаткового укладання. Вишиванка на волоссі буде яскраво виглядати навіть у вітряну погоду, достатньо його тільки розчесати.

Найкраще малюнок піксельного фарбування виглядає на рівному волоссі. Але щоденне випрямління призведе до погіршення його стану. Тому готові пасма ручної роботи — порятунок для кудрів. Пасмо робиться з натурального волосся, його можна підкрутити під свою натуральну хвилю або залишити прямим і чіпляти на кучері. Воно також буде виглядати ефектно.

Пасма “Вишиванка” від SAYPLE гарно виглядають як на темному, так і на світлому волоссі, а малюнок можна обрати самостійно. Вартість пасма «Вишиванки» шириною 3 см залежить від довжини та складності малюнка. Складає близько 150$, 10% з яких йде на допомогу ЗСУ.

Купити накладні пасма з натурального волосся можна в салоні краси в центрі Києва — SAYPLE salon Французький квартал 2 або на сторінці інстаграм.

Download Nulled WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
udemy free download
download coolpad firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy paid course free download