Захист волосся влітку

Всі знають, що тривале перебування на сонці може нанести шкоду здоров’ю. Шкіра перша реагує на негативний вплив: сонячні опіки, поява пігментних плям, зневоднення та посилене утворення зморшок. Та наше волосся, як і наша шкіра, має у своїй будові білки і ліпіди, які відповідають за міцність, гладкість та блиск. Велика кількість уф-променів створює багато вільних радикалів, які руйнують їх, спричиняючи висихання і розпадання зсередини, що призводить до випадіння волосся.

Ознаки пошкодженого волосся сонцем:

  • Сухе, ламке волосся. Укладка потребує більше уваги
  • Втрата блиску та гладкості
  • Зміна кольору. Фарбоване волосся тьмяніє та змінює свій відтінок, а натуральне втрачає пігменти меланіну
  • Пошкодження кутикули. Сонячне випромінювання може пошкодити зовнішні шари волосся, зокрема кутикулу, що призводить до посічення кінчиків.

Стиліст салону краси SAYPLE salon Юлія Богуш надала рекомендації щодо догляду за волоссям під час спеки.

Отже, влітку у нас є дві проблеми — це УФ-промені та волога.

Для того, щоб зберегти вологу у волоссі найкраще використовувати шампуні, що зволожують. Враховуй свій тип волосся, фарбування та його загальний стан. Зволожуючий шампунь для сухого і ламкого волосся Depot Hair Cleansings 103 Hydrating – це справжня знахідка для власників слабких і тьмяних локонів. А при чутливій шкірі голови найкращим варіантом буде купити шампунь з пантенолом Alan Jey. Провітамін В5, що у складі зволожувального шампуню Gestil Pantenol, сприяє живленню, пом’якшенню та зволоженню шкіри, склеює розпушені кутикули та реанімує кінчики, що січуться.

Муси після моря повертають вологу волосся, а маски та кондиціонери її затримують. Можна обрати продукти у складі, яких є кокосова олія або пантенол. Фітоесенціальна маска ORising для сухого волосся з кокосовим маслом Al Cocco найкраще підійде для відновлення структури до необхідного стану.

Після миття голови потрібно нанести на вологе волосся молочко, у якому є додатковий захист від УФ-променів, а також можна використовувати сиворотки. Відновлювальна сироватка Herbal Hair Therapy Serum корейського бренду Daeng Gi Meo Ri помітно покращує стан волосся, регенерує пошкодження, формує невидимий захисний бар’єр, який запобігає зневодненню, надає волоссю еластичності, пружності і блиску, найкраще запобігає появі кінчиків, що січуться.

Для фарбованого волосся влітку стане незамінними помічником L’Oreal Professionnel Metal Detox Professional High Protection Cream — професійний крем-догляд для волосся, який зберігає до 92% кольору під впливом ультрафіолетового випромінювання завдяки УФ-фільтрам.

Обов’язковим етапом догляду є термозахист у вигляді спрею чи крему. Термозахисний спрей TIGI Catwalk Sleek Mystique можна використовувати на вологому та сухому волоссі, що значно полегшує догляд у відпустці.

Їдеш у відпустку візьми улюблені продукти із собою! Та приходь в салон краси в центрі Києва — SAYPLE salon на Предславинській, 55а, щоб зробити догляд для волосся, який зволожить і захистить твої локони під час спеки.

Premium WordPress Themes Download
Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
free download udemy course
download lenevo firmware
Premium WordPress Themes Download
udemy paid course free download