Трендові відтінки 2024

Сучасна мода диктує свої правила стрижки, кольору, укладки та зачіски. Щоб завжди залишатися сучасною та стильною, колорист салону краси SAYPLE salon Аліна Богун надала підказки та свої рекомендації який колір фарбування волосся модний в 2024 році.

Білявки цього року сміливо можуть обирати пастельні відтінки тонування: ліловий, рожевий, лавандовий. Цими кольорами можна розбавити блонд, додати фарбування блоку, тобто окремих пасм.

Також цього літа модні перламутрові відтінки фарбників, металеві, які можуть бути на різних глибинах тону. Додати до блонду більш темніші відтінки в прикореневій зоні — вічна класика. Холодні відтінки чудово вирівнюють тон шкіри та приховують почервоніння на обличчі.

Нарешті стали модними теплі: золотий напрямок, мідний, шоколадний. Такі відтінки волосся найчастіше підходять дівчатам з теплим кольоротипом: карі очі, засмагла шкіра.

Також у тренді сміливі яскраві відтінки: неоновий синій, червоний та фіолетовий. Це може бути однотонне фарбування волосся, а також можна комбінувати складні техніки фарбування.

Сміливе креативне фарбування волосся — червоні відтінки фарбників. Найбільш вигідно виглядає при складних техніках, де темний корінь і світлі кінці тонують в червоний колір.

Для дівчат, що хочуть додати лише “кольорову родзинку” у зачіску стилісти салону краси SAYPLE salon, що на Предславинській, 55а, запропонують зробити блокове чи приховане фарбування. Техніка прихованого фарбування волосся — це техніка, яка ховає кольорові пасма під основним масивом волосся так, щоб вони були непомітні серед інших. Але варто зібрати у високій хвіст, зробити зачіску, накрутити локони або зробити укладку і яскраві пасма заграють у всій красі.

Арт-директорка SAYPLE salon – колористка, яка створила колекцію зачісок “Вільна”, запропонує методику піксельного фарбування волосся. Яскравий фламінго, геометрія чи українська вишиванка — авторські малюнки на волоссі від Катерини Чернець.

Варто пам’ятати, що модний колір волосся, як і модний одяг, повинен в першу чергу пасувати, а фарбування — бути безпечним. Тому наші колористи надають повну консультацію перед послугою, допомагають підібрати відтінок відповідно особливостям зовнішності та побажань, використовують безпечний фарбник для волосся REDKEN, фарбу з натуральних компонентів KEMON та веганський напівперманентний барвник IROIRO, а після фарбування волосся підбирають домашній догляд, який можна одразу придбати на полицях салону.

Записатися на фарбування волосся в салоні в центрі Києва — SAYPLE salon Французький квартал 2 можна онлайн на сайті або за телефоном 066 191 1643.

Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
udemy free download
download mobile firmware
Download WordPress Themes Free
udemy free download